Nu startar Mindfulness träning i Gävle

Publicerad: 10/2, 2017

Nu startar Terapicentrum i Gävle Mindfulnessträning. Det känns väldigt roligt att kunna göra det då jag upplever att behovet bland människor av mindfulness träning är stort.

Det känns också roligt att kunna göra det på Fyshuset som är en fantastisk träningsanläggning med många duktiga ledare, många olika aktiviteter där du får träna din fysik, ett hälsoteam där du får hjälp med massage, kiropraktik, sjukgymnastik, kognitiv terapi och mental träning. Och nu kompletteras utbudet med mindfulness träning!

De flesta av oss lever ganska så hektiska och stressade liv där livspusslet inte alltid är så lätt att få ihop. Vi är sedan tidig ålder otroligt vältränade att lösa problem. Vi löser massor med problem dagarna i ända och vi gör det oftast väldigt bra. Och ibland så märker vi att de så intränade problemlösnings strategierna inte hjälper oss så bra. Och då vet vi inte vad vi ska ta oss till – vi blir stressade!

Med hjälp av mindfulness får du hjälp att öka din medvetenhet och närvaro samt träna andra strategier som kompletterar. Allt här i världen kan inte lösas som om de vore problem. Det finns också aspekter i livet som behöver hanteras annorlunda. Och där gäller det att hitta en annan hållning! Här finns hemligheten. Exempel på detta är ledarskap och relationer. För att få en relation till exempel att fungera över tiden så behöver man se till sina egna behov (Jag), partnerns behov (Du) samt de gemensamma behoven (Vi). Detta kan inte lösas som som om det vore ett problem. Detta är ett exempel på ett dilemma och dilemman löser man inte – de hanterar man. Hur du i praktiken hanterar de aspekter i livet som faller under dilemman får du lära dig här. Och nyttan finner du såväl ditt privatliv som i ditt yrkesliv.

Välkommen att testa en ”prova på” aktivitet, där du får veta lite mer om vad mindfulness är. Vill du fördjupa dig ytterligare så anmäler du dig till en kurs i mindfulness där vi träffas vid nio tillfällen. Mer information hittar du på den här hemsidan!

Välkommen!

Bosse Kåresjö  

Mindfulness Instruktör, Mental tränare, Kognitiv terapeut med inriktning mot ACT samt Organisationskonsult

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK